Τι θα έλεγες ….;;

Τι θα έλεγες στην πρόταση να αλλάξεις τα πάντα ; Όλα όσα σε έχουν κάνει να είσαι μέσα στον φόβο και να τους έχεις ανάγκη; Τι θα έλεγες αν σου γινόταν γνωστό ότι μπορείς να το κάνεις , ότι όσο και μεγάλο και αν φαίνεται είναι απλά στο χέρι σου και την απόφαση σου;

Τόσο απλά , τόσο ξεκάθαρα,… τι θα έλεγες;

Εμπιστέψου το Σχέδιο Των Ελλήνων, των απλών ανθρώπων που είναι στην ίδια φυλακή με σένα, που έχουν της ίδιες ανάγκες με σένα!

Όχι κόμματα, όχι πολιτική, όχι ταμπέλες, όχι διαχωρισμοί, τους αφήνουμε αυτό το πεδίο μάχης που έστησαν για να μας νικούν και δημιουργούμε το δικό μας πεδίο δημιουργίας και εξέλιξης!

Όλοι μαζί αφήνουμε πίσω της δικές τους διαχωριστικές αφηγήσεις και προχωράμε μόνοι μας γιατί μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε τα πάντα!

Είμαστε όλοι άνθρωποι με ανάγκες ίδιες, έχουμε όλοι το δικαίωμα στην Ελευθερία, στην αυτάρκεια, στην τροφή, στην ίδια την ζωή που είναι καθήκον μας να την ζήσουμε διεκδικώντας τα πάντα και όχι τα λίγα που έχουν να μας προσφέρουν!

Τι λες να τους γυρίσουμε την πλάτη και μαζί να δημιουργήσουμε την δική μας δύναμη, να δημιουργήσουμε εμείς όλα όσα αυτοί μας οφείλουν και δεν μας προσφέρουν;

Πού και με ποιο τρόπο δεν θα μπορέσουμε να το πετύχουμε αν όλοι μαζί συμφωνήσουμε να περάσουμε σε πράξη δείχνοντας ξεκάθαρα σε όλους τους συνανθρώπους μας την στημένη ανεπάρκεια του συστήματος να τηρήσει υποσχέσεις, να τηρήσει την προστασία και την ευημερία μας;

Δεν είναι το θέμα αν μπορούμε είναι αν το θέλουμε!

Το δικό μας πεδίο δημουργίας και πράξης έχει ήδη ξεκινήσει, εσύ αν το θες ξυπνάς από τον υπνωτισμό τους και συμμετέχεις μαζί μας δίνοντας για πρώτη φορά στην ζωή σου ένα όραμα που δεν είναι λόγια αλλά μόνο πράξη!

Κάθε βράδυ στις 11 ενημερώνουμε όλους τους συναθρώπους μας πως με απλότητα σκέψης και πράξης …ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΜΕ !

Η συζητήσεις γίνονται εδώ https://t.me/joinchat/pxAr84Q-X1JhNTQ0

admin

admin του σχεδίου φοίνικας

Previous Κανόνισε φίλε μου Έλληνα να σε πάρει πάλι ο “ύπνος”..

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Ώρες Επικοινωνίας: Δευ - Παρ

Δευ – Παρ 10:00 – 18:00

Επικοινωνία

Επικοινώνησε μαζί μας για να σου λύσουμε οποιαδήποτε απορία