ΣΧΕΔΙΟ ΦΟΙΝΙΞ

Το Σχέδιο Φοίνιξ είναι ο κεντρικός σχεδιασμός της, Η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει, για την υπεράσπιση και προστασία του ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ αλλά και για όλους τους ανθρώπους πάνω στην γη, σε όλες τους τις ανάγκες!

Το πρώτο σκαλοπάτι του Σχεδίου Φοίνιξ είναι η δημιουργία βιομηχανικών δομών διατροφής, με πρώτο στόχο τη δημιουργία βιομηχανικών εγκαταστάσεων ενυδροπονειακών συστημάτων σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας!

Η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει και το Σχέδιο Φοίνιξ δημιουργούν έναν συνδρομητικό σχεδιασμό όπου ο Έλληνας πολίτης μπορεί, και πρέπει να συνδράμει με μηνιαία προσφορά 15 ευρώ ώστε να είναι εφικτή η διαδικασία κατασκευής των ενυδροπονειακών συστημάτων!

Η εταιρία δεν έχει την δυνατότητα να διανέμει κέρδη, πάρα μόνο να συνεχίζει να επενδύει προς τους ιδίους στόχους και σκοπούς για τους οποίους ξεκίνησε .Όλα τα «κέρδη» της εταιρίας που θα δημιουργηθούν, από τις αρχικές μονάδες τροφής μέχρι την στιγμή της αποδέσμευσης των εγκαταστάσεων προς τους Έλληνες πολίτες, θα χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση του ταμείου κατασκευής όλο και περισσοτέρων ιδίων μονάδων!

Υπολογίζουμε ότι το Σχέδιο Φοίνιξ, για να ολοκληρώσει το έργο του σε όλα του τα βήματα, από την τροφή μέχρι την ενέργεια, την παιδεία και την υγεία του Έλληνα πολίτη θα διαχειριστεί και θα επενδύσει για την προστασία και την εξέλιξη του Έλληνα ποσό άνω του Ενός τρισεκατομμυρίου ευρώ!

Τα χρήματα αυτά θα συλλέγονται  από τις συνδρομές των μελών μας , από δωρεές , από κύκλο εργασιών των μονάδων παραγωγής τροφής, από κύκλο εργασιών επομένων μονάδων στα επόμενα βήματα , και ίσως και από επενδυτικό μοντέλο απόδοσης που Η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει, μπορεί να θελήσει να εντάξει μέσα στη στρατηγική της!

Για πρώτη φορά γίνεται μια πρόταση ξεκάθαρης πράξης , ένα κάλεσμα άμεσης πράξης και ευθύνης προς όλους τους Έλληνες, ώστε όλοι μαζί να αναλάβουμε την ευθύνη μας προς τις επόμενες γενιές και να σταματήσουμε την κατηφόρα που έχουν πάρει οι εξελίξεις και η ιστορία για τον τόπο μας!

Για πρώτη φορά, μπορεί ο Έλληνας να αναιρέσει , να προσβάλει, την όποια ολιγωρία ή καθυστέρηση στους σχεδιασμούς και στις πράξεις που Η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει υπόσχεται ότι θα δημιουργήσει!

Γνωρίζουμε ότι η ΠΡΑΞΗ για το συμφέρον όλων, οι πράξεις όλων για τις αυτονόητες ανάγκες μας, θα είναι το μεγαλύτερο κάλεσμα ένωσης προς όλους τους Έλληνες, όπου ακόμα και αυτοί που δεν είναι εύκολο στο να πουν ναι στην ευθύνη τους να αλλάξουν το μέλλον, να έρθουν άμεσα στην ένωση μας μόλις το δουν να συμβαίνει! Τα λόγια τελειώνουν όταν ο συνάνθρωπος μας δει πράξη, όταν δει τα πρώτα συστήματα διατροφής να σηκώνονται και να λειτουργούν!

Όταν το Σχέδιο Φοίνιξ καλύψει τις ανάγκες παραγωγής και τροφής για τον Έλληνα, τότε θα περάσει στα επόμενα βήματα εξέλιξης και προστασίας του Έλληνα, όπως είναι η ενέργεια, η παιδεία, η υγεία κοκ!

Για κάθε αλλαγή, όπως και κάθε πράξη, από την συνδρομή όλων, μέχρι την πρώτη βίδα που θα μπει στην αρχή και μέχρι το τέλος κάθε κατασκευής, όλα τα μέλη θα έχουν ενημέρωση με συνεχόμενη ημερήσια διάταξη που θα εξασφαλίζει 100% την πλήρη διαφάνεια στα οικονομικά , στον χρόνο, στα έργα κοκ!

Το Σχέδιο Φοίνιξ ξεκινά και δεν θα σταματήσει ποτέ να κάνει έργα, με μόνο σκοπό την ενδυνάμωση , την προστασία, την εξέλιξη του Έλληνα πολίτη και κατ’ επέκταση όλων των ανθρώπων !

Πιστεύουμε ότι εμείς, οι απλοί άνθρωποι, μπορούμε μόνοι μας να κάνουμε τα πάντα, μπορούμε να δημιουργήσουμε όλα όσα μας έχουν εντέχνως στερήσει για να είμαστε πάντα σε μειονεκτική θέση με σκοπό τον πιο εύκολο έλεγχο μας.

Όταν δημιουργήσεις πολίτες που δεν είναι πια ζητιάνοι των αυτονόητων αναγκών τους, τότε έχεις δημιουργήσει έναν στρατό από ανθρώπους νέας συνείδησης και διάθεσης να προσφέρουν προς όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη χωρίς να σε εμποδίζει κανένας γεωγραφικός προσδιορισμός !

Μπορούμε να βοηθήσουμε ολόκληρη την ανθρωπότητα, αν πράξουμε σωστά και με στρατηγική .. και είναι ευθύνη μας να το κάνουμε!

Σύντομα, στη σελίδα μας θα αναρτηθεί το οικονομοτεχνικό μοντέλο ανάπτυξής μας, όπου εκεί θα μπορείτε να γνωρίζετε κόστη και αποδόσεις από το πρώτο βήμα του Σχεδίου Φοίνιξ. Μέχρι εκείνη τη στιγμή η εγγραφή των μελών δεν θα είναι ανοικτή , την ίδια στιγμή που θα αναρτηθεί το οικονομοτεχνικό μοντέλο θα ανοίξουν και οι εγγραφές-συνδρομές για όλους!

Το Σχέδιο Φοίνιξ έχει υποκατηγορίες και στόχους που εμείς τους ονομάζουμε εκπλήξεις προσφοράς .Μέσα στην σελίδα μας θα δείτε σύντομα να δημιουργούνται τμήματα κάθε έργου που θα συμβαίνει, ταυτόχρονα με τις αρχικές μας θέσεις και κατασκευές, πχ τμήμα μελισσοκομίας , τμήμα με πρόγραμμα για τους αστέγους , τμήμα μάρκετινγκ, προώθησης και διαφήμισης, τμήμα για διασφάλιση και έλεγχο της τροφής που ο πολιτισμός μας πετάει κάθε μέρα στα σκουπίδια, τμήμα προσφοράς και εύρεσης εργασίας , τμήμα κατασκευαστικό και παραμετροποίησης, τμήμα μεταποίησης , νομικό τμήμα και υποστήριξη, τμήμα δωρεών προς ευπαθείς ομάδες ..και πολλά ακόμα!

Θα πρέπει τις επόμενες μέρες να επισκέπτεστε συχνά την σελίδα γιατί θα δημιουργείται συνέχεια νέα πληροφορία και επεξήγηση σε όλους τους τομείς.

Να είστε έτοιμοι για σπουδαίες πράξεις από καταπληκτικούς ανθρώπους που είμαστε όλοι εμείς Μαζί!

 

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Ώρες Επικοινωνίας: Δευ - Παρ

Δευ – Παρ 10:00 – 18:00

Επικοινωνία

Επικοινώνησε μαζί μας για να σου λύσουμε οποιαδήποτε απορία