Κανόνισε φίλε μου Έλληνα να σε πάρει πάλι ο “ύπνος”..

Γνωρίζω ότι έχεις καεί στο χυλό και φυσάς και το γιαούρτι..! Γνωρίζω ότι σε πρόδωσαν, γνωρίζω ότι σε εκπαίδευσαν στο λίγο, να καμαρώνεις και να χαέρεσαι για το λίγο, γνωρίζω ότι τώρα σε εκπαιδεύουν να γίνεις ο απραξίας λαός μπουκωμένος με επιδόματα… θέλουν να σε κάνουν άβουλο επιδοματάκια … για να αρκεστείς στα λίγα και να τους έχεις πάντα ανάγκη ..!

11 χρόνια + από αυτή την σελίδα σου δώθηκαν όλα όσα σήμερα ζεις, είδες με τα μάτια σου προσπάθειες να αλλάξουμε την κατάσταση και μετά από χρόνια είπες… γιατί δεν σε ακούσαμε απο τότε..!

Σου τα λέω όλα αυτά για να μην ζήσουμε τα ίδια, να μην συμβούν πάλι τα ίδια και σε χρόνια ξανά πεις.. γιατί δεν σε άκουσα!

Εγώ να σου δείξω ή να σε πείσω οτι δεν είμαι μια από τα ίδια σαν όλους τους άλλους δεν μπορώ, ο χρόνος και οι πράξεις μου μόνο μπορούν και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι μέχρι σήμερα έχω δείξει τι και πως, έχω δείξει αν αλλάζω και είμαι όπου πάει ο άνεμος..!

Ξεκινάω το έργο που θεωρώ ότι είναι ένα έργο ζωής για όλους μας, αυτό που θεωρώ ότι είναι η λύση, αυτό που θα δημιουργήσει το πεδίο που μπορούμε να αντιμεωτωπίσουμε την κατάσταση στα ίσα..!

Για να γίνει εφικτό πρέπει να μου δώσεις την λευκή επιταγή σου, πρέπει να με εμπιστευτείς από την αρχή ως το τέλος, για να τα καταφέρουμε πρέπει να αλλάξεις και να περάσεις άμεσα από τον εκπαιδευμένο επιδοματία, υπάκουο πολίτη β διαλογής σε Έλληνα που πλέον διεκδικεί και ζητά περισσότερα και όχι άλλο τα λίγα!!…

Τώρα θα έρθεις να δώσεις το παρόν,… γιατί σου το υπογράφω ότι αν αργήσεις θα λες οτι έκανες ακόμα μια λάθος κίνηση… και δεν σε παίρνει να συνεχίζεις τα ίδια λάθη!

Ενημερώσου για το Πρότζεκτ Φοίνιξ και δώσε τον εαυτό σου στην πρώτη γραμμή για να προχωρήσουμε όπως πρέπει, όπως αρμόζει σε ανθρώπους που δεν ξέχασαν ότι η ζωή μπορεί και επιβάλλεται να έχει μεγαλύτερη αξία, σεβασμό, αξιοπρέπεια, έργο και ένωση!

Ψάχνω ανάμεσά σας τους ικανούς ανθρώπους που αναζητούν το Άξιον Πρέπει, την πραγματική αξία σε κάθε μας πράξη, την εκτίμιση του κοινωνικου συνόλου, το έργο αλλαγής που μπορεί να συμβεί μόνο απο Έλληνες ενωμένους χωρίς κανέναν διαχωρισμό ή ταμπέλα..!

Ενημερώσου για την Αρχή μας, πάρε την δική σου απόφαση της αρχής και στάσου δίπλα μας σύμμαχος ώστε να είναι εφικτή η αλλαγή για το μέλλον όλων μας!

Είμαστε οι γενιές που έχουν δύο επιλογές.. ή τα παρατάμε και οι απόγονοι μας πληρώνουν τον λογαριασμό από λάθη αιώνων ή σηκωνόμαστε και αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας όπως ηθικά είναι αναγκαίο να κάνουμε !

Δεν μπορώ να σε μάθω να σκέφτεσαι με τον δικό μου τρόπο, δεν μπορώ να σου διδάξω να νιώσεις την ανάγκη, να νιώσεις την ευθύνη, δεν μπορώ να σε κάνω να είσαι ο Έλληνας που έχει ακόμα την δύναμη να αντισταθεί, μπορώ όμως να σου δείξω με απόλυτη ακρίβεια αν ανήκεις στους ανθρώπους του Άξιον Πρέπει τι είναι το κατάλληλο να κάνεις !

Ενημερώσου εδώ για όλη την εξέλιξη ..Πρότζεκτ Φοίνιξ

admin

admin του σχεδίου φοίνικας

Previous Τι είναι το Πρότζεκτ Φοίνιξ

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Ώρες Επικοινωνίας: Δευ - Παρ

Δευ – Παρ 10:00 – 18:00

Επικοινωνία

Επικοινώνησε μαζί μας για να σου λύσουμε οποιαδήποτε απορία