Εκκινηση Beta Testing της Πλατφορμας του Σχεδιου Φοινιξ

Πριν τρεις μερες ενημερωσα μεσα στην βαση τους ανθρωπους τους Σχεδιου Φοινιξ να ξεκινησουν να χρησιμοποιουν την πλατφορμα μας για να τσεκαρουμε τα οποια προβληματα τεχνικης φυσης , ολα οσα προβληματα αναφερθηκαν διορθωθηκαν !

Σημερα κανουμε ανακοινωση ελευθερου beta Testing (Ελεγχος λειτουργιας) οπου καλουμε ολους για μια εβδομαδα να δοκιμασουν την πλατφορμα , σε οποιοδηποτε προβλημα αντιμετωπισετε θελουμε να επικοινωνειτε αμεσως μαζι μας στα εμαιλ ellasphoenix.el@gmail.com και στο gonos.nikolaos@gmail.com ωστε να παραμετροποιουμε αμεσα καθε προβλημα . Η πλατφορμα βρισκεται εδω https://ellasphoenix.gr

Οι αρχικοι beta testers παρακαλω να διορθωσουν σωστα τα προφιλ τους με φωτο και με βιογραφικο , οσοι εχετε κανει προσπαθεια πληρωμης να πατησετε εγκαταλειψη(abandon) της προηγουμενης προσπαθειας και να προσπαθηστε ξανα απο την αρχη.

Μεσα απο την πλατφορμα στην περιοδo δοκιμης λειπουν η τεχνο-οικονομικη μελετη του Σχεδιου Φοινιξ , το μηχανολογικο σχεδιο και το ηλεκτρολογικο σχεδιο , η πλατφορμα του Σχεδιου Φοινιξ θα συνεχιζει να παραμετροποιητε συνεχως και μετα το περας της δοκιμαστικης εβδομαδας , στης λειτουργιες που δεν φαινονται υπαρχουν πολλα ακομα τμηματα που θα βγουν στην επιφανεια στους επομενους χρονους εξελιξης μας !

Μπορειτε πλεον ολοι να καλειτε νεους ανθρωπους να κανουν πανελαδικη δοκιμη στις λειτουργιες μας , η ανακοινωση Αρχης του Σχεδιου Φοινιξ προσδιοριζεται κατα προσεγγιση σε μια Εβδομαδα απο σημερα ..

Παιρνουμε ολοι την ευθυνη μας να αλλαξουμε το μελλον μας ΜΟΝΟΙ μας , ας δειξουμε σε αυτη την γενια οτι δεν εχει χαθει η μαχη κατα της ανθρωποτητας , ..

Ειναι τιμη μου να εχω διπλα μου τους αφυπνισμενους Ελληνες που δεν ξοδεψαν δραμι ελευθεριας για να ζησουν μια ζωη γονατιστοι ..

Σας ευχαριστω ολους για την διαθεση να σταθειτε στο πλευρο μας , καλη μας αρχη στις δοκιμες !

Νικολαος Γκονος

Προεδρος Η Ελλας Ποτε Δεν πεθαινει

Stranger..

admin

admin του σχεδίου φοίνικας

Previous Στις 25 Μαρτίου ξεκίνησε η σελίδα της “Η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει “

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Ώρες Επικοινωνίας: Δευ - Παρ

Δευ – Παρ 10:00 – 18:00

Επικοινωνία

Επικοινώνησε μαζί μας για να σου λύσουμε οποιαδήποτε απορία